3 grunner til å besøke oss på Bygg Reis Deg

3 grunner til å besøke oss på Bygg Reis Deg

18.–21. oktober braker Bygg Reis Deg løs igjen. Maxbo Teknikk er selvsagt på plass med en spennende og interaktiv stand.

Bygg Reis Deg er årets store samling for byggebransjen. Fagmessen utvikler seg kontinuerlig og er på vei mot å bli et av de viktigste treffene for det profesjonelle markedet. Vi er svært stolte av å være med på denne utviklingen, og gleder oss til å vise deg hvilke tilbud vi har til bygg og anleggsmarkedet.

1. Korte og innholdsrike fagseminarer

Vi arrangerer effektive og interessante miniseminarer med fokus på fag som gir deg raskt innblikk i hva vi kan tilby som leverandør forskalingsutstyr og forbruksmateriell til bygg og anlegg.

Tema miniseminarer:

 • Casestudy brubygging E16 med den unike fagverksdrageren R600
  • Her viser vi hele brubyggingsprosessen – fra behovet oppstår til brua står ferdig. Kartlegging, prosjektering, forskalingsløsning, montering, logistikk og ferdig resultat
 • Under og over bakken med unike, effektive og kostnadsbesparende løsninger
  • Hvordan bygge opp et leilighetskompleks med effektive og unike løsninger
  • Unik veggforskaling, enestående vanntetting med radonsikker løsning

I tillegg vil Maxbo Proff fokusere på tekniske tjenester og effektivisering av prosjekteringer og søknader, hvordan du kan øke produksjonskapasiteten og forkorte byggetiden med elementbygg, og hvordan de jobber for å bygge grønnere og mer miljøvennlig.

Du får selvfølgelig muligheten til å snakke med våre spesialister innen de ulike temaene etter hvert foredrag.

 

2. Demonstrasjon av ny teknologi

Vi ser stadig etter nye måter å forbedre oss på, og vi har som ambisjon å utvikle næringen gjennom å ta i bruk ny teknologi og fremtidsrettede løsninger.

Standen vår er interaktiv, og du vil få muligheten til å teste ny teknologi som vi mener kommer til å prege byggebransjen i tiden fremover. Du vil blant annet kunne se hvordan leilighetsbygget er bygget opp og brubyggingsprosessen steg for steg.

Kom innom for en lærerik og morsom demonstrasjon, og fortell oss hva du synes.

 

3. Vi presenterer våre nye løsninger

Vi er proaktive og ligger i forkant av utviklingen av produkter og løsninger som skaper merverdi for våre kunder.

På standen fokuserer vi på tre viktige områder der vi tilbyr komplette og unike løsninger:

 1. Vanntette og radonsikre bygg
 2. Den nye og unike fagverksdrageren R600 – lett, sikker og enkel
 3. Presentasjon av den helt nye forskalingsløsning Mammut XT – fokus på økt sikkerhet, færre deler, redusert arbeidstid og enkel håndtering

Kom innom staden vår på en kopp kaffe så viser vi deg våre fokusområder og hvordan vi kan hjelpe deg med dine prosjekter!