CEMflex VB

CEMflex består av en galvanisert stålplate belagt med et patentert 5 mm krystalliserende spesialbelegg på begge sider. Produktet leveres med omegabøyler.

CEMflex VB elementene har et patentert belegg på begge sider. Kontakten mellom dette spesielle belegget og betongen hindrer enhver vannlekkasje i betongstøpeskjøten. I tillegg til den svært gode kontakten som belegget får til betongen, oppstår andre kjemiske reaksjoner som lett svelling, krystallisering, selvtetting av betongsprekker samt en naturlig sintring/krystallisering (naturlig dannelse av kalkstein) i betongsprekker. Kun 3 cm med betongdekke på begge sider er nok til å forsegle støpeskjøter med 8 bar (80 m vanntrykk).

Elementene er 2000 mm lange og 150 mm høye og rundt 1,25 mm tykke. Det spesielle belegget kleber ikke og er derfor heller ikke utstyrt med noen folie – som ellers ville vært nødvendig å fjerne før montering.

Bruksområder:

  • Horisontal og vertikal tetting av alle konstruksjonskjøter i betong
  • Vanntette kaldskjøter i fundament

CEMflex monteres rett oppå armeringen. Den holdes i posisjon med en spesiell omegaklemme. Overlappen skal være min. 5 cm

Les mer om vanntetting og produkter her:

Dokumentasjon CEMflex:

Dokumentasjon CEMflex