3 gode grunner til å besøke oss på Bygg Reis Deg

18.–21. oktober braker Bygg Reis Deg løs igjen. Maxbo Teknikk er selvsagt på plass med en spennende og interaktiv stand.

Vi gleder oss til å vise frem ny AR- teknologi på BRD, og hvordan denne teknologien kan være med å forandre byggebransjen.

1. Korte og innholdsrike fagseminarer

Vi arrangerer effektive og interessante miniseminarer med fokus på fag som gir deg raskt innblikk i hva vi kan tilby som leverandør forskalingsutstyr og forbruksmateriell til bygg og anlegg.

Tema fagseminarer:

 • Bygger bro til fremtiden 
  • Vi viser frem en viktig bruinnovasjon, som ble utviklet for byggingen av E16 mellom Rud og Wøyen, den nye fagverksdrageren R600.
  • Få en demonstrasjon på hele brubyggingsprosessen – fra behovet oppstår til brua står ferdig.
 • Vi tryller med betong
  • Hvordan bygge opp et leilighetskompleks med effektive og unike løsninger.
  • Unik veggforskaling, enestående vanntetting med radonsikker løsning.

Du får selvfølgelig muligheten til å snakke med våre spesialister innen de ulike temaene etter hvert foredrag.

2. Demonstrasjon av ny teknologi

Under Bygg Reis deg vil Maxbo vise frem noen av de mulighetene som ligger i AR-teknologien. På standen vil man få oppleve en egen, virtuell Maxbo-by, hvor man blant annet få se AR-visualiseringer av hvordan man støper en bro, betongstøp og bruk av elementbygg.

Standen vår er interaktiv, og du vil få muligheten til å teste ny teknologi som vi mener kommer til å prege byggebransjen i tiden fremover. Du vil blant annet kunne se byggingsprosessen steg for steg.

Les mer om AR-teknologien på vår stand her!

3. Vi presenterer våre nye løsninger

På standen fokuserer vi på tre viktige områder der vi tilbyr komplette og unike løsninger:

 1. Vanntette og radonsikre bygg
 2. Den nye og unike fagverksdrageren R600 – lett, sikker og enkel
 3. Presentasjon av den helt nye forskalingsløsning Mammut XT – fokus på økt sikkerhet, færre deler, redusert arbeidstid og enkel håndtering

Kom innom stand D02-09 og D02-10 i hall D på en kopp kaffe så viser vi deg våre fokusområder og hvordan vi kan hjelpe deg med dine prosjekter! Velkommen!