Om oss

Om oss

Teknikk AS

Historie

Teknikk AS har sitt utspring i teknisk avdeling i Aspelin fra 1962. Dette var den spede begynnelse på utviklingen av Teknikk som leverandør av forskalingssystemer. I 1978 fusjonerte Aspelin og Stormbull AS. I 1987 ble Teknikk AS etablert som et eget aksjeselskap og fra 1998 et heleiet selskap av Løvenskiold-Vækerø AS.

Løvenskiold-Vækerø AS. Oslo, norsk familieeid konsern med virksomhet innen skogbruk, landbruk, eiendom og handel, en av Norges største skogeiere med eiendommer i Oslo, Akershus, Oppland og Buskerud på i alt 430 000 daa (bl.a. mesteparten av Nordmarka). Også 3500 daa dyrket mark, hovedsakelig på Fossum Bruk i Bærum og Hakadals Verk i Nittedal. Eier også Bærums Verk i Lommedalen med boliger og handelsvirksomhet. Handel med byggevarer, jernvarer og interiørprodukter, bl.a. gjennom kjedene Maxbo og Maxbo Proff.

Kvalitet i alle ledd

Teknikk er din samarbeidspartner som tilbyr optimale løsninger og løser alle behov innen «betong». Teknikk er en unik leverandør av utleie og salg av forskalingssløsninger og salg av betongbyggevarer (BBV). Vi er proaktive og ligger i forkant av utviklingen av produkter og løsninger som skaper merverdi for begge parter.

Din totalleverandør som hjelper deg med alt fra veiledning, til prosjektering og leveranse.

Vi gjør din jobben enklere. Vi bestreber å være så behjelpelige som mulig på veiledning, prosjektering og leveranse. Derfor har vi i Teknikk AS opprettet over-natten-levering som innebærer at kundene våre har varene senest dagen etter bestilling. Kort leveringstid betyr en effektiv arbeidsprosess og mindre dødtid forårsaket av ventetid på manglende utstyr eller varer. I tillegg har Teknikk AS opprettet en forskalingsforsikring på leieutstyr som innebærer rengjøring og rehabilitering av elementene. Dette er en service som ikke bare sikrer budsjettrammene for prosjektet, men effektiviserer arbeidsprosessen ved at kundene våre er sikret utstyr som til en hver tid er i god stand og klar for bruk.

Teknikk AS har avdelinger som dekker hele landet. Fra Oslo i øst, Bergen i vest, Trondheim i midt til Tromsø i nord. I tillegg har vi et tett samarbeid med Maxbo Proff slik at får en god geografisk dekning i det ganske land.

Sertifisering:

Vi er sertifisert i henold til NS-EN ISO 9001:2008.
Registert i STARTBANK.
Fullintergert mot NOBB.
HMS dokumentasjon i ProduktXChange.
Sertifiseringer og tekniske godkjenninger.
Vi tilbyr høy leveringspresisjon og kvalitet i alle ledd.

Medlem av Grønn punkt

gronn-punkt-sertifikat

Utleie

Teknikk prosjekterer og leverer forskalingsutstyr til bygg og anlegg. Alt fra kartlegging, beregning, tegninger, montering til prosjektavslutning og logistikk.
Vi har et teknisk team som består av ingeniører og tekniske tegnere, både i Norge og i Europa. Vi samarbeider tett med våre leverandører slik at vi kan levere den optimale løsningen til deg som kunde.
RENTALPLUS er forskalingsforsikring på leieutstyr som innebærer rengjøring og rehabilitering av elementene. En service som sikrer budsjettrammene for prosjektet og effektiviserer arbeidsprosessen.

Utleie og prosjektering
Utleie og prosjektering

 

Betongbyggevarer (BBV)

Vi tilbyr et stort utvalg kvalitetsprodukter med fokus på sertifisering og dokumentasjon. Optimale løsninger tilpasset ditt behov som rådgivning, kostnadseffektivitet, rett produkt til rett tid og gode logistikkløsninger.

Kjerneområder (BBV):

  • Vanntetting
  • Kuldebrobrytere
  • HMS, sikring av byggeplass
  • Betongstoler og åler
  • Engangsforskaling
  • Jernbindemaskiner
  • Festemidler
  • Skråstøtter
Betongbyggevarer (BBV)
Betongbyggevarer (BBV)

 

Prosjektoppfølging / Fast selger

Vi har den beste rådgivningen derfor er det viktig for oss å delta på oppstartsmøter og prosjektmøter. Dette for å få en god og inngående forståelse av prosjekt og behov. Det skaper et godt samarbeid og gir det beste utgangspunkt for å anbefale riktige løsninger og produkter for god fremdrift i prosjektet.

Vårt mål er å gi den beste rådgivning og bistand til å velge rett løsning og være først med det siste.

Leverandører

Teknikk er en kompetansebedrift med fokus på kvalitetsprodukter, løsninger og konsepter. Vi er en totalleverandør innen Betongbyggevarer (BBV) og utleie av forskalingsutstyr i Norge.
Teknikk har kompetente verdensledende partnere, som MEVA og RMD Kwikform, av forskalingssystemer og innovative løsninger.

Vi har stort fokus på kvalitet derfor kommer våre betongbyggevarer (BBV) fra ledende europeiske og norske produsenter.

Bestilling

Teknikk tilbyr over-natten-levering.

Ved bestilling av varer som er på hvert enkelt lager (Vøyenenga, Bergen, Trondheim og Tromsø) skal kunder i nærområdet ha varene i hende dagen etter. Forutsatt bestilling innen kl. 12:00 dagen før.
Leveranser fra Teknikk sentrallager (Vøyenenga) skal være kunden i hende etter to dager. Forutsatt bestilling før kl. 12:00 to dager før.
Ved bestilling av skaffevarer og bestillingsvarer vil leveringsdato fremgå av ordrebekreftelsen.

Se våre ansatte her