Lanserer ny fagverksdrager

Lanserer ny fagverksdrager

TEKNIKK AS lanserer ny fagverksdrager i det norske markedet

TEKNIKK AS har i samarbeide med vår leverandør mot anleggsmarkedet, engelske RMD Kwikform, konstruert en ny type fagverksdrager for det norske markedet. Stikkord for nyvinningen er lett, sikker og enkel.

Fagverksdrager_1
Fagverksdrager E16 Rud-Wøyen

 

Drageren bygges opp av 3 meter og 4 meter paneler, samt tilpasning med 0,5 meter panel. Egenvekt på fagverksdrager ferdig montert er ca. 375kg/meter og den er effektiv på spennvidder opp til ca. 20-22 meter. Den har et tverrsnitt med bredde 1,25m og høyde på 1,36m.

De første fagverksdragerne som ble produsert ble levert direkte til Implenia-Isachsen sitt prosjekt på E16 Rud-Wøyen. Her skal de benyttes til 3 bruer, Agnes lokalvegbru som er en tilførselsvei for nye E16, samt på to parallelle bruer på nye E16 over Sandvikselva.

Fagverksdrager_2
Fagverksdrager

 

Fagverksdrageren vil med sitt tilnærmet kvadratiske tverrsnitt være en sikker og trygg løsning hvor faren for velting ved montering og demontering er minimal. Med lav vekt reduseres kranutgifter og spesialfremstilte vinkelprofiler i hver ende bidrar til å sikre en trygg understøttelse og en effektiv lastfordeling.

For mer informasjon om fagverksdrageren ta kontakt med oss i dag.

Mer informasjon om prosjektet E16 Rud-Wøyen finner du her.

Fagverksdrager_3
Detaljbilde fagverksdrager
Fagverksdrager_4
E16 Rud-Wøyen