LIVEKAMERA: slik går det på byggeplassen

LIVEKAMERA: slik går det på byggeplassen

Følg vårt byggeplasskamera som oppdaterer hvert 10. minutt

Bli med i hele prosjektet! Vi i Maxbo Teknikk er hovedleverandør til Fossing Storsmolt og deres settefiskanleggprosjektet mellom Kragerø og Bamble i Telemark. Nyhet: For den første gangen følger vi med gjennom live bildene fra et byggekamera som er satt opp på byggeplassen for å dokumentere hele prosessen. Byggeplassen er på et gammelt nedlagt industriområde —  her bygger Fossing Storsmolt for tiden et nytt settefiskanlegg. Planen er at anlegget skal stå ferdig i september 2019. Den første leveransen av fersk fisk vil bli på våren i 2020.

Til ferdigstillingen skal vi følge med. Vårt kamera tar mange bilder hver dag. Til slutt skal vi få en «time-lapse» film som dokumenterer prosjektet. Da gleder vi oss allerede til og i mellomtiden følger vi med her:

Live bilde på websiden

Vi oppdaterer live-bilder hvert 10. minutt på dagtid 07:00-17:00 og et bilde pr time resten av døgnet.

Her leverer Maxbo Teknikk både, forskalingsutstyr og betongbyggevarer og blir med som leverandør gjennom hele prosjektet. «Derfor har vi satt opp et kamera på byggeplassen» sier prosjektansvarlig Maxbo Teknikk selger Kim Larsen. Vi skal ikke kun støtte kunden gjennom hele prosjektet men også følge med dag pr dag.»

Klikk her og får daglig nye bilder fra byggeplassen:

Maxbo Teknikk byggekamera