Logistikk

Maxbo Teknikk har god logistikk og det er viktig for oss å levere rett vare til rett tid. Det skal være enkelt og bestille og varene skal leveres til din byggeplass til avtalt tid. Benytt gjerne vår Ordretelefon: +47 90 94 42 00.

Vårt distribusjonssystem ”Over natten levering” innebærer at vi fra lageret på Vøyenenga leverer til alle byer i region øst dagen etter bestilling.  I tillegg til full-sortimentet som er tilgjengelig fra Vøyenenga har vi lokale lager i Bergen, Trondheim og Tromsø som du kan hente varene direkte fra, dersom du trenger noe med en gang.

teknikk_lastebil

Lokasjoner / Butikker

Maxbo Teknikk har avdelinger som dekker hele landet. Fra Oslo i øst, Bergen i vest, Trondheim i midt til Tromsø i nord. I tillegg har vi et tett samarbeid med Maxbo Proff.

Vi har fire butikker fordelt på fire regioner. I butikken møter du dyktige mennesker som vil hjelpe deg med råd og anbefalinger.

Butikk Vøyenenga
Butikk Vøyenenga

Container 

Vi tilbyr byggeplasscontainer for enkel tilgang til betongbyggevarer, forbruksmateriell og verktøy. Dette er tidsbesparende og bidrar til bedre totaløkonomi for dine prosjekter. Containerinnholdet tilpasses gjennom hele byggeprosessen. Du har da full tilgang til varer du trenger 24/7.

Container til byggeplass med innredning