Om oss

Om oss

Vi er en del av Løvenskiold-Vækerø

Vi er Maxbo Teknikk

Historie

Maxbo Teknikk har sitt utspring i teknisk avdeling i Aspelin fra 1962. Dette var den spede begynnelse på utviklingen av vårt selskap som leverandør av forskalingssystemer. I 1978 fusjonerte Aspelin og Stormbull AS. I 1987 ble Teknikk AS etablert som et eget aksjeselskap og fra 1998 et heleiet selskap av Løvenskiold-Vækerø AS. I 2018 ble selskapet nyprofilert som Maxbo Teknikk.

Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold. Ledende aktør i handel, eiendom, skogbruk og jordbruk, og deltar aktivt i utviklingen av disse bransjene. Der langsiktighet, forutsigbarhet og samfunnsansvar er viktig.

Lokasjoner

Maxbo Teknikk har avdelinger som dekker hele landet.
Fra Oslo i øst, Bergen i vest, Trondheim i midt til Tromsø i nord. I tillegg har vi et tett samarbeid med Maxbo Proff slik at vi får en god geografisk dekning i det ganske land.

Din totalleverandør

 • Salg av betongbyggevarer
 • Utleie og salg av forskalingsutstyr
 • Prosjektering
 • Monteringstjenester
 • Salg av forbruksmateriell

Salg av betongbyggevarer

Maxbo Teknikk tilbyr et stort utvalg kvalitetsprodukter med fokus på sertifisering og dokumentasjon. Optimale løsninger tilpasset ditt behov som rådgivning, kostnadseffektivitet, rett produkt til rett tid og gode logistikkløsninger.

Vi har den beste kompetansen og vårt mål er å være best på rådgivning. Derfor er det viktig for oss å delta på oppstartsmøter og prosjektmøter. Dette for å få en god og inngående forståelse av prosjekt og behov. Det skaper et godt samarbeid og gir det beste utgangspunkt for å anbefale riktige løsninger og produkter til det beste for ditt prosjekt. Kvalitet er i høysete og våre betongbyggevarer kommer fra ledende europeiske og norske produsenter.

Maxbo Teknikks kjerneområder:

• Vanntette betongkonstruksjoner
• Kuldebrobrytere
• Skrå- og dekkestøtter
• Forskaling og tilbehør
• Armeringstilbehør som betongstoler og -åler
• Produkter til grunn og fundament

 

Utleie og salg av forskalingsutstyr

Maxbo Teknikk leverer forskalingsutstyr til bygg og anlegg i hele Norge. Vi samarbeider med internasjonale leverandører av forskalingsutstyr for å sikre deg som kunde den optimale forskalingsløsningen tilpasset ditt prosjekt.

Vi leverer en komplett løsning fra kartlegging, tilbud, planlegging, beregninger/tegninger, montering til prosjektavslutning og logistikk. Vi har et teknisk team som består av ingeniører og tekniske tegnere, både i Norge og i Europa. God planlegging og forberedelse legger fundamentet for et vellykket prosjekt, og sammen finner vi de beste løsningene.

Maxbo Teknikk har et bredt sortiment av forskalingsutstyr, og tilbyr utleieløsninger til både bygg og anlegg. Vi tilbyr forskalingsløsninger til alle prosjekter uavhengig av størrelse og type. Vi har veggforskaling, dekkeforskaling, brureis og portalløsninger.

Oversikt over våre forskalingssystemer:

 • Veggforskaling (AluFix, Mammut M350, Mammut XT)
 • Dekkeforskaling (MevaDec, MevaFlex)
 • HT20 trebjelker
 • Klatreutstyr, plattformer, ensidige støttekonsoller og skråspindler
 • Alshor Plus, aluminiumsreis med hurtigsenk (enkelt og raskt, 120kN)
 • Rapidshor (Brureis, 80kN)
 • Superslim (Meccano-systemet, 150kN)
 • Megashor (Understøttelse/tårn/fagverksdragere, 750 kN)
 • Fagverksdragere; R600/R700/R800 og midlertidige kjørebruer
 • Stålbjelker, panserruller, senkekiler, rør/kuplinger
 • Quick kantdragervogn
 • Tammet sikringssystemer
 • Scafom skrå- og dekkestøtter

Teknisk avdeling

Maxbo Teknikk tilbyr prosjekteringstjenester som et supplerende element til leveransen av betongbyggevarer og forskalingsutstyr, både salg og leie.

Ingeniørene våre vil bidra til en smidig gjennomføring av prosjektene gjennom en tett dialog med kunden. Dette innebærer deltakelse i utarbeidelse og utvikling av designet allerede i tilbudsfasen. På den måten sikres en god forståelse av kundens ønsker og behov tidlig i byggeprosessen.

Vi utarbeider detaljerte monteringstegninger og produserer stabilitetsberegninger iht. gjeldende europeiske standarder; NS-EN 12812:2008 (Midlertidige bærende konstruksjoner).

Utstyrslister vil bli utarbeidet sammen med arbeidstegningene og leveransene vil følge fremdriften på byggeplassen. Når utstyret er levert tilbyr Maxbo Teknikk råd og veiledning i forbindelse med montasje, samt produktopplæring. Dersom det er ønskelig tilbyr Maxbo Teknikk monteringstjenester.

På prosjekter hvor vi utfører monteringstjenester, eller der det er ønskelig, kan våre ingeniører gjennomføre visuelle kontroller for å undersøke om forskalingsmateriellet er montert i henhold til tegningene. Dette gjør vi både for å kvalitetssikre eget arbeid og gi kunden en ekstra sjekk og trygghet før støp.

Maxbo Teknikk benytter anerkjente tegnings- og beregningsprogrammer, AutoCAD og Focus Konstruksjon, i prosjekteringsarbeidet. I tillegg benyttes egenutviklet programvare fra våre leverandører for å visualisere forskalingsløsningene i 3D-modeller.

Våre ingeniører samarbeider tett med våre internasjonale leverandører av forskalingsutstyr for å sikre deg som kunde den optimale forskalingsløsningen til ditt prosjekt. Teknisk bistand inkluderer ingeniører og tekniske tegnere både i Norge og Europa.

Montering forskalingsutstyr og prosjektledelse

Maxbo Teknikk har et eget monteringsteam som utfører montering av våre forskalingsløsninger. Våre egenansatte monteringsbaser bidrar til prosjektets suksess! Monteringsbasene har flere års erfaring i montering av forskalingsutstyr, er dyktige, selvstendige og spesialisert på våre produkter.

Sammen med prosjektleder gjennomføres relevant risikovurdering og grundig analyse av en trygg og sikker gjennomføring av arbeidet.

Monteringsteamets tilstedeværelse på byggeplass og tett dialog med kunde sikrer optimal fremdrift på prosjektet.

Uansett om du kun ønsker monteringsbistand i oppstarten av prosjektet eller komplett montering fra a til å bistår vi deg med kyndig veiledning og kunnskap.

 

Renovering

Maxbo Teknikk utfører alle typer renhold og service av forskalingssystemer. Kvalitetsutstyr benyttes i arbeidet med å rengjøre og klargjøre forskalingen for neste oppdrag. Kompetente medarbeidere sikrer en kvalitet som tilfredsstiller Maxbo Teknikks kvalitetsstandarder.

Vår service innbefatter rengjøring og funksjonssjekk av alle mindre deler. Industriell rengjøring av alle forskalingsplater ved høytrykksspyling og rengjøring med roterende rengjøringsmaskin. Reparasjon av hull, større riper og sår i forskalingselementene, samt reparasjon av skader på stål- og aluminiumsrammer.

 

Logistikk

Maxbo Teknikk har logistikkløsninger som gjør at du kan fokuserer på det du er god på, og la oss stå for leveransen direkte til din byggeplass.
Du kan velge mellom flere transportmetoder som budbil, stykk- og partigods, kranbil og ekspressløsninger som «over natten levering». En over natten levering sikrer at vi fra lageret på Vøyenenga leverer til alle byer i region øst dagen etter bestilling til avtalt tidspunkt.

I tillegg til full-sortimentet som er tilgjengelig fra Vøyenenga har vi regionale lager i Bergen, Trondheim og Tromsø der du kan hente varer dersom du trenger noe med en gang. Vårt mål er å dekke ditt behov med et perfekt produkt, på rett sted til rett tid.

Leverandører

Maxbo Teknikk er en kompetansebedrift med fokus på kvalitetsprodukter, løsninger og konsepter. Vi har kompetente verdensledende partnere, som MEVA og RMD Kwikform, av forskalingssystemer og innovative løsninger.

Vi har stort fokus på kvalitet derfor kommer våre betongbyggevarer (BBV) fra ledende europeiske og norske produsenter.

Sertifisering

Registrert i STARTBANK.
Fullintegrert mot NOBB.
HMS dokumentasjon i ProduktXChange.
Sertifiseringer og tekniske godkjenninger.
Vi tilbyr høy leveringspresisjon og kvalitet i alle ledd.

Medlem av Grønn punkt

gronn-punkt-sertifikat

Se våre ansatte her